Jouw toekomst in glasproductie

Operator 5-Ploegen

Stap in de wereld van O-I. Hier krijg jij de kans om een essentiële rol te vervullen als operator in een 5-ploegendienst. Bij ons gaat het niet alleen om het werk dat je doet, maar ook om jouw welzijn en toekomstperspectief. We willen dat jij je gewaardeerd voelt en weet dat je harde werk wordt opgemerkt en beloond. Dus, als jij op zoek bent naar een werkgever die investeert in jou en jouw toekomst, kom dan werken bij O-I Netherlands als operator 5-ploegen!

Vacature operator 5-ploegen

Heb jij een passie voor glas? Werk je graag samen in een team van experts én wil je jezelf blijven ontwikkelen? Wij hebben een baan waarin je trots kunt zijn op wat je doet en écht resultaat boekt. Wij hebben namelijk een plek voor jou als operator 5-ploegen. En het allermooiste, jij mag kiezen waar: Leerdam of Maastricht. Waar wacht je nog op? 

Operator 5-ploegen bij O-I

Ben je op zoek naar een werkgever die jou waardeert en beloont voor je harde werk? Dan is O-I Netherlands de juiste plek voor jou! Wij geloven dat onze collega’s de sleutel zijn tot ons succes en we zijn trots om fantastische arbeidsvoorwaarden aan te bieden om dit te laten zien. Als operator 5-ploegen, ben jij een onmisbare schakel in ons team.

Je maakt de mooiste glazen verpakkingen en houdt de kwaliteit en kwantiteit hiervan scherp in de gaten. Natuurlijk werk je volgens de veiligheidsvoorschriften. Daarnaast signaleer, beoordeel en verhelp je storingen aan productiemachines en apparatuur. Je assisteert bij ombouwwerkzaamheden om een soepele overgang tussen productieseries te garanderen. En rapporteert over de voortgang en bijzonderheden binnen het productieproces. Hierna ben je nog niet klaar, want als operator in de 5-ploegendienst zorg je er ook voor dat er voldoende juiste materialen beschikbaar zijn voor je collega’s van de productie.

Word jij onze nieuwe operator 5-ploegen?

Werken als operator bij O-I

Bij O-I waarderen we jouw toewijding en harde werk. En deze toewijding, die laten wij zien middels een hele hoop voordelen. Van verhoogde salarissen tot extra vrije dagen, we hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat jij je als operator 5-ploegen gewaardeerd voelt. Dus, als je op zoek bent naar een werkgever die jouw harde werk waardeert en investeert in jouw toekomst, kies dan voor de baan van operator 5-ploegen bij ons.

Ben jij de operator die wij zoeken?

Bij voorkeur beschik je over een VAPRO B-diploma of een technische vooropleiding op MBO-niveau 3 of 4. Maar maak je geen zorgen als je dit niet hebt; stuur ons een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je bij ons wilt groeien, en we bekijken samen de mogelijkheden. Aan opleidingsmogelijkheden zoals het Apprenticeship, is bij ons geen gebrek.

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Ben je er nog niet helemaal over uit? Bekijk dan eens het verhaal van je toekomstige collega’s. Avelino Saccol bijvoorbeeld. Al jaren hoofd operator bij O-I: “Als hoofd operator heb ik een hele brede functie. Ik ben verantwoordelijk voor mensen, apparaten en producten.” Zijn taken omvatten het oplossen van technische storingen, leidinggeven, kwaliteitscontrole en meer. De dynamiek van zijn baan is wat hem het meest aanspreekt. “Het is geen kantoorbaan waar je de hele dag stil zit. Er is veel variatie in werkzaamheden.”

Ik word operator! 

Heb jij genoeg gehoord en ben je verkocht? Vul onderstaand formulier in en solliciteer direct voor de functie van operator 5-ploegen. En laat jezelf onderdompelen in de wereld van glas. En weetje wat? Je mag zelfs kiezen waar je aan het werk gaat: in Leerdam of Maastricht.

Sollicitatieformulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.