Blog

Ontdek de fantastische arbeidsvoorwaarden van O-I Netherlands 

10 april 2023

2 minuten

header_blog_over_glas_gesproken

Ben je op zoek naar een werkgever die jou waardeert en beloont voor je harde werk? Dan is O-I Netherlands de juiste plek voor jou! Wij geloven dat onze collega’s de sleutel zijn tot ons succes en we zijn trots om fantastische arbeidsvoorwaarden aan te bieden om dit te laten zien. Van verhoogde salarissen tot extra vrije dagen, we hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze collega’s zich gewaardeerd voelen en dat hun welzijn wordt bevorderd. Dus, als je op zoek bent naar een werkgever die jouw harde werk waardeert en investeert in jouw toekomst, lees dan verder en ontdek wat O-I Netherlands te bieden heeft! 

Een verhoging van 10% op de schaalsalarissen

Wij begrijpen dat een eerlijk en goed salaris één van de belangrijkste factoren is voor onze collega’s. Daarom bieden wij per 1 april 2023 een verhoging van 10% op de schaalsalarissen aan, zodat onze collega’s de vruchten kunnen plukken van hun harde werk en zich geen zorgen hoeven te maken over de stijgende kosten van levensonderhoud. Deze salarisstijging geldt niet alleen voor de collega’s in vaste dienst, maar ook voor onze apprentices. Die een waardevolle toevoeging zijn aan ons team.

 

De 13de maand

De 13e maand is een belangrijk onderdeel van onze beloningsstructuur bij O-I Netherlands. We begrijpen dat het hebben van financiële stabiliteit en zekerheid van groot belang is voor onze medewerkers en hun families. Daarom bieden we elke collega aan het einde van het jaar een extra maandsalaris als onderdeel van hun beloning. De 13e maand is bedoeld als extra stimulans om hen te belonen voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar. We zien dit als een manier om onze medewerkers te bedanken voor hun inzet en bijdrage aan het succes van ons bedrijf. Bovendien geeft de 13e maand onze collega’s een gevoel van zekerheid en stabiliteit, omdat ze weten dat ze aan het einde van het jaar een extra beloning ontvangen. Dit kan hen helpen om zich te concentreren op hun werk zonder zich zorgen te hoeven maken over hun financiële situatie.

 

Resultaatafhankelijke bonus

Maar dat is niet alles! We bieden ook een jaarlijks resultaatafhankelijke bonus aan en dit jaar zelfs voor inflatie gecorrigeerd, zodat onze collega’s extra inkomsten kunnen verdienen als ons bedrijf goede resultaten behaalt. Dit is niet alleen een geweldige manier om ons bedrijf te motiveren om beter te presteren, maar het is ook een fantastische kans voor onze collega’s om extra te verdienen. Met deze bonus willen we tonen dat hun harde werk ons niet ontgaat en dat we mede dankzij hen goede resultaten behalen en hen belonen voor hun bijdrage aan ons succes.

 

26 ADV dagen in dagdienst

Bij O-I Netherlands begrijpen we dat onze medewerkers niet alleen toegewijde professionals zijn, maar ook ouders, vrienden en hobbyisten. We begrijpen hoe belangrijk het is om een goede balans tussen werk en privé te hebben, en daarom hebben we besloten om onze collega’s in dagdienst maar liefst 26 ADV-dagen te geven. Deze dagen zijn speciaal ontworpen om onze medewerkers de mogelijkheid te geven om te ontspannen, bij te tanken en tijd door te brengen met hun gezin en vrienden, of zich bezig te houden met hun favoriete hobby’s.

 

5-ploegentoeslag

De collega’s die in de 5-ploegendienst werken bieden we andere voordelen aan, omdat zij in een andere werkstructuur werken dan medewerkers in reguliere dagdienst. Zo krijgen zij bijvoorbeeld 29% ploegentoeslag over alle gewerkte uren en werken zij gemiddeld 33,6 uur per week. Dit betekent dat zij niet in aanmerking komen voor de 26 ADV-dagen die gelden voor de dagdienst, maar in plaats daarvan profiteren van andere voordelen die specifiek zijn afgestemd op hun werkrooster.

 

Sociaal fonds

We weten ook dat het leven soms onverwachte wendingen kan nemen. Daarom hebben we een sociaal fonds opgericht, zodat onze collega’s weten dat we er altijd voor hen zullen zijn, in goede en slechte tijden. Het sociaal fonds is bedoeld om ze te ondersteunen in verschillende situaties, bijvoorbeeld bij ziekte, brillen, tandheelkunde, hoorapparaten, hulpmiddelen of huishoudelijke hulp. Het allermooiste hiervan? Zij mogen dit ook inzetten voor hun kinderen of partners. We willen dat onze collega’s zich gesteund voelen en weten dat ze deel uitmaken van een team dat voor elkaar zorgt, niet alleen op het werk, maar ook daarbuiten.

 

Kom werken bij O-I Netherlands en ontdek de voordelen

Bij ons gaat het niet alleen om het werk dat je doet, maar ook om jouw welzijn en toekomstperspectief. We willen dat jij je gewaardeerd voelt en weet dat je harde werk wordt opgemerkt en beloond. Dus, als jij op zoek bent naar een werkgever die investeert in jou en jouw toekomst, kom dan werken bij O-I Netherlands en ontdek zelf de voordelen! Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog.