Make What Matters

Over ons

O-I staat voor innovatie, ontwikkeling en groei. En daarin sta jij centraal. Jouw carrière is voor ons ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een bedrijf dat investeert in jou! Als ’s werelds grootste koper van gerecycled glas streven we er elke dag naar om verantwoordelijk, veilig en actief te zijn in de gemeenschap – het is een kernonderdeel van wie we zijn. En terwijl je samen met je team werkt, ontvang je niet alleen een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ontwikkel je ook deskundige vaardigheden in een carrière die een leven lang kan duren. Zet de volgende stap in je carrière, samen met O-I.

Over ons

Wij zijn O-I

Bij O-I Netherlands, onderdeel van O-I Manufacturing Amerika, werken we al 150 jaar wereldwijd met de grootste merken om hun glasverpakkingen zo iconisch en uniek mogelijk te maken. Ons team van vakmensen werkt met trots aan hun gezamenlijke passie: glas. Van flesjes in verschillende kleuren en vormen tot aan potten en glaswerk. Gespecialiseerd in glas is geen uitdaging ons te veel.

Elke dag opnieuw gaan onze mensen, onder leiding van onze bevlogen glasexperts, met hetzelfde enthousiasme aan de slag. En ondanks dat onze producten tot de top van de markt behoren, vinden we dat zelf niet eens zo bijzonder. Wij doen gewoon wat we doen, en dat doen we goed. De liefde voor ons vak vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend. De hoge kwaliteit van onze producten is een logisch gevolg.

Nieuwsgierig naar ons? Kom meer over ons te weten op oi.com.

company-4711-3

150+

jaar ervaring

Waarom kiezen voor O-I

Wil je een baan waarbij je echt kunt rekenen op resultaat? Een werkgever bij wie je een langdurig dienstverband krijgt en genoeg ontwikkelmogelijkheden hebt? Extra bonussen en toeslagen? Bekijk wat werken bij O-I jou te bieden heeft.

Schermafbeelding 2022-11-18 om 11.36.23
Stabiliteit 

De zekerheid van een langdurig dienstverband bij een multinational met 150+ jaar ervaring.

Schermafbeelding 2022-11-18 om 11.36.30
Ontwikkeling

Onderwijs- en trainingsprogramma’s. Heb jij de motivatie en ambitie, dan bieden wij de mogelijkheden.

Schermafbeelding 2022-11-18 om 11.36.37
Beloningen

Extra bonussen en beloningen op het werk, aan het einde van het jaar en op je verjaardag. 

Schermafbeelding 2022-11-18 om 11.36.42
Bijdragen 

Voor transport, eten en je pensioen. Wij helpen jou te genieten van je leven. Zowel nu als in de toekomst.

Schermafbeelding 2022-11-18 om 11.36.53
Vakantie

Ruim 4 weken vakantie mét vakantietoeslag en een 13de maand. Wij waarderen jou en erkennen je harde werk.

Schermafbeelding 2022-11-18 om 11.37.01
Toeslagen

Wij denken met jou mee als het leven net wat zwaarder is. Onder moeilijke omstandigheden kun je rekenen op ons.

Contact

Kom jij ons team versterken?

Onze teams bestaan uit nieuwsgierige en gemotiveerde mensen die graag in een sterk innovatieve omgeving met glas werken. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? 

afb_zwart-spiegel