Waar kom je te werken?

Onze vestigingen

Sinds 1903 is O-I Manufacturing al een begrip in de glasindustrie. Sindsdien is het uitgegroeid tot een Fortune 500 bedrijf die nog steeds aan het groeien is. In medewerkers, plants, patenten en klanten. Met meer dan 25.000 medewerkers in ruim 72 fabrieken verdeeld over 23 landen, is O-I de grootste glasfabrikant ter wereld. 

In Nederland is O-I actief in 3 steden. De plants Leerdam en Maastricht en het hoofdkantoor in Schiedam. Wij geven je alvast een indruk!

vestiging_leerdam
Leerdam:

O-I Leerdam heeft meer dan 100 klanten. 86% van de productie wordt geleverd binnen het Benelux gebied. De productie bestaat voor 98% uit bierflessen voor multinationals, maar ook werkt O-I voor lokale afnemers. Onze grootste lijn bestaat uit Heineken-flessen.

 

De vestiging in het kort

280 medewerkers

3 smeltovens

7 productielijnen

Alleen bierflesjes

vestiging_leerdam
Maastricht:

Ook in Maastricht vind je een grote plant. Hier worden zowel frisdranken, als bierlijnen en potten gemaakt. Wij maken flessen en potten voor zowel grote multinationals als lokale afnemers. Denk hierbij aan merken als HAK en Desperado’s.

 

De vestiging in het kort

340 medewerkers

3 smeltovens

9 productielijnen

Flessen en potten

Schiedam

In Schiedam bevindt zich het hoofdkantoor van O-I in Nederland. Hier werken 40 gedreven mannen en vrouwen hard om de plants draaiende te houden. Van planning tot aan inkoop.