Klaar om in jezelf te investeren?

Trainee engineer bij O-I

Maak je klaar voor een reis naar technische perfectie als Trainee Engineer bij O-I. Ben jij klaar om tijdens onze Graduate Program van 18 maanden de diepten van onze processen, technologieën en functies verkennen en jezelf ontwikkelen tot een meester van het vak? Bereid je dan voor op een buitengewone ervaring, waarbij je zij aan zij werkt en studeert met ervaren collega’s. Ben jij klaar om in jezelf te investeren? Kom dan bij ons werken als Trainee Engineer!

Vacature trainee engineer

Klaar om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, vrienden te maken en iets tastbaars te creëren? Of wil je werken met grote klanten, bijdragen aan de samenleving of een verschil maken in een duurzame industrie. Wat het ook is, je kunt het hier bij O-I allemaal doen als trainee engineer. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Kijk dan gauw naar de vacature van engineer trainee en solliciteer!

Trainee engineer bij O-I

Ons Graduate Program van 18 maanden geeft je de kans om een echte trainee engineer te worden. Je gaat de diepten van onze processen, technologieën en functies te verkennen. Je zult niet alleen werken, maar ook studeren naast ervaren collega’s in onze fabriek in Leerdam. Hier zal je de magie van glasproductie met eigen ogen zien en waardevolle praktijkervaring opdoen. Het programma begint in 2024, maar je kunt al vanaf de zomer van 2023 bij ons starten om ons bedrijf en het productieproces te leren kennen.

Word jij onze nieuwe operator 5-ploegen?

Werken als trainee engineer bij O-I

Als deelnemer aan ons programma word je toegewezen aan een van onze vooraanstaande fabrieken in Nederland, met Leerdam als bestemming van dit jaar. Je zult niet alleen samenwerken met Nederlandse collega’s, maar ook in een hybride setting werken met ambitieuze trainee engineers uit heel Europa, zowel op afstand als op locatie.

Binnen ons gestructureerde leer- en ontwikkelingsprogramma krijg je uitdagende en diverse mogelijkheden. Denk aan praktijkgerichte activiteiten, netwerkevenementen en sociale activiteiten die je zullen inspireren. Als kers op de taart maak je vijf maanden deel uit van een internationale groep die roteert tussen enkele van de meest geavanceerde O-I-fabrieken in Europa. Na afloop kan jij die felbegeerde titel van engineer in je zak steken!

Geschikt als trainee engineer?

Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je over je geschiktheid? Ook daar kunnen we je bij helpen. Als trainee engineer ben je geschikt als je bent afgestudeerd in 2022/2023 en een master in werktuigbouwkunde, industrieel of elektrotechniek hebt. En aangezien je door heel Europa gaat reizen als engineer, moet je zowel de Engelse als de Nederlandse taal op uitmuntend niveau beheersen.

Deze trainee engineers gingen je voor

Word jij onze volgende trainee engineer? Dan volg je onder andere het voorbeeld van Rosa van Doren-Schat. 4 jaar geleden gestart bij O-I, het traineeship voor engineers gevolgd en uitgegroeid tot Customer Quality Accountmanager. Een half jaar lang bezocht ze fabrieken door heel Europa en leerde ze alles over het proces van glas maken. Elke week behandelden ze een thema, zoals het mengen van de grondstoffen. Ook bezochten ze eindklanten, zoals een prosecco fabrikant in Tsjechië. “Als jij je inzet voor dit bedrijf, dan geven ze je daar veel voor terug. Dit programma is echt een investering in mij! Niet elke baas zegt ‘ga maar een half jaar rondreizen, andere locaties bezoeken en netwerken.’”

Ik word trainee engineer

Klaar om deel uit te maken van ons team? Bij O-I creëren we geen gewone engineers, we vormen meesters in het vak. Word lid van ons team en start je carrière met een ervaring die buitengewoon is in elk opzicht. Neem de eerste stap en maak je klaar om je passie te ontdekken en je talenten te laten stralen in de wereld van glasproductie.

Sollicitatieformulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.