Vakmanschap in glasverpakkingen

Mechanisch monteur bij O-I

Welkom in de wereld van O-I, welkom in de wereld van glas. Op onze plants in Leerdam en Maastricht transformeren we zand, kalk en soda om tot glas. En jij? Jij kunt een cruciale rol spelen in dit proces als mechanisch monteur.

Vacature mechanisch monteur

Bij O-I zijn we altijd op zoek naar getalenteerde individuen die klaar zijn om hun stempel te drukken op de wereld van glasverpakkingen. Momenteel hebben we openstaande vacatures voor mechanisch monteurs. Als jij gepassioneerd bent over vakmanschap en kwaliteit, is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team.

Mechanisch monteur bij O-I

Als Mechanisch monteur bij O-I ben je de hoeksteen van onze productie. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van elk eindproduct dat onze fabriek verlaat. Je hebt een veelzijdige en uiterst verantwoordelijke baan waarbij je een cruciale rol speelt in het productieproces.

Word jij onze nieuwe mechanisch monteur?
Werken als mechanisch monteur bij O-I

Bij O-I krijg je niet alleen de kans om deel uit te maken van een toonaangevende organisatie, maar je profiteert ook van unieke voordelen.

Als mechanisch monteur draag je bij aan het maken van de meest hoogwaardige glazen verpakkingen ter wereld. Elk stuk glas dat je produceert, is een kunstwerk op zich. Jouw werk is van het grootste belang voor de veiligheid van consumenten. Je zorgt ervoor dat elk product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen om incidenten te voorkomen. En dat allemaal doe je in een hecht team van operators, andere monteurs, line leaders en meer. Je zult werken in een team dat samenwerking en innovatie hoog in het vaandel draagt.

Nog niet de juiste papieren?

Heb je nog niet de juiste papieren om mechanisch monteur te worden? Geen zorgen! We bieden opleidingsmogelijkheden en trainingen om je de benodigde vaardigheden en kennis bij te brengen. Jouw toewijding is wat telt, en we investeren graag in jouw groei.

Bekijk eens het Apprenticeship programma. Wellicht voel jij geroepen om aan te melden.

Groei en toekomst

Bij O-I streven we ernaar om onze medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei. Als mechanisch monteur kun je bij ons een solide carrière opbouwen met mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Jouw toewijding en inzet zullen de deuren openen naar nieuwe kansen en uitdagingen binnen ons bedrijf.

Zij gingen je voor

Rubo, een van onze mechanisch monteurss, deelt zijn ervaring: “Het staat nooit stil. Ik ben constant bezig. Flesjes maken klinkt heel simpel, maar het is vakmanschap. Er komt veel meer bij kijken.” Als je bij O-I werkt, word je onderdeel van een team dat streeft naar perfectie en trots is op elk stuk glas dat we maken.

Klaar voor de uitdaging?

Ben je gemotiveerd, nauwkeurig en toegewijd? Heb je oog voor detail en ben je bereid om verantwoordelijkheid te dragen voor elk stuk glas dat onze fabriek verlaat? Dan ben je zeker geschikt als mechanisch monteur bij O-I. We zoeken individuen die streven naar perfectie en trots zijn op hun vakmanschap.

Solliciteer nu en ontdek jouw toekomst bij O-I.

Sollicitatieformulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.