Jouw toekomst in glasproductie

Lineleader

Interesse in de dynamische rol van Lineleader bij O-I? Als Lineleader draait het niet alleen om de essentiële bijdrage die je levert aan ons productieproces, maar ook om jouw persoonlijke en professionele groei. Bij O-I zijn we niet alleen toegewijd aan de kunst van het glasmaken; we zijn ook toegewijd aan jou. Als jij op zoek bent naar een werkgever die investeert in mensen en hun toekomst, dan is O-I de plek voor jou om je carrière als Lineleader te starten of voort te zetten.

Vacature Lineleader

Zoek jij naar een functie waar je een verschil kunt maken? O-I heeft momenteel vacatures voor de positie van Lineleader. Met een werkweek van 33,6 uur en een salaris tussen de €3.000 en €4.000, exclusief toeslagen, biedt O-I een voltijds dienstverband binnen een toekomstbestendige organisatie. Interesse? Bekijk de openstaande vacatures.

Lineleader bij O-I

Zoek jij een uitdagende functie bij een toekomstbestendig bedrijf? Wil je trainingen volgen om zelfverzekerd aan het werk te kunnen en jezelf verder te ontwikkelen? Werk je graag nauw samen om elkaar te inspireren en van elkaar te leren én werken aan het verbeteren van het productieproces? Dan is de functie van lineleader bij O-I wat voor jou!

Als lineleader ben je de ruggengraat van onze productielijn, van grondstof tot eindproduct. Je waarborgt de kwaliteit en efficiëntie van het productieproces, in nauwe samenwerking met operators en management. Jouw bijdrage is cruciaal in het continu verbeteren van onze processen.

Circulariteit en duurzaamheid: Glas als verpakkingsmateriaal

Werken als lineleader bij O-I

Bij O-I waarderen we jouw toewijding en harde werk. En deze toewijding, die laten wij zien middels een hele hoop voordelen. O-I is toegewijd aan jouw ontwikkeling, met op maat gemaakte opleidingen om je vaardigheden aan te scherpen. Bovendien bieden we een vaste 13e maand, 8% vakantiegeld, genereuze vakantiedagen en een jaarlijkse bonus, zodat werk en privé in harmonie zijn.

Ben jij geschikt als lineleader?

Heb je een technische Bachelor, zoals werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde, en beschik je over een pragmatische en stressbestendige houding? Ben je klaar voor een volgende stap met meer verantwoordelijkheid? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor lineleader bij O-I.

Zonder de juiste papieren? Geen zorgen, O-I faciliteert de benodigde opleidingen om je te kwalificeren als lineleader. Met mogelijkheden voor doorontwikkeling, ondersteunen we je ambitie om te groeien binnen ons bedrijf.

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Voel je jezelf al geroepen om te solliciteren als lineleader bij O-I? Roeland Lopulalan ging je al voor. Inmiddels werkt hij ruim 36 jaar bij O-I, waar hij al 13 jaar verantwoordelijk is voor een hele productielijn. Na al die tijd doet hij zijn werk nog steeds met heel veel plezier en is hij apetrots op de producten die ze maken. Wat hij het leukste vindt aan zijn functie? “Geen dag is hetzelfde. Van het waarborgen van het proces en het inspecteren van flesjes, tot aan het controleren van machines of het aansturen van mensen. Het is een dynamische baan met diverse werkzaamheden. Binnen no time ontstaat er van niets iets. Het voelt bijna als een magisch proces. De hoeveelheid werk, techniek en kennis achter een fles: dat is ongekend!.”

Ik word lineleader bij O-I

Als Lineleader bij O-I heb je uitzicht op een rijke carrière met diverse doorgroeimogelijkheden, waaronder opleidingsspecialist en managementposities. Jouw toekomst bij O-I is een investering in duurzame ontwikkeling en persoonlijke vervulling. Waar wacht je nog op? Investeer in je toekomst door te solliciteren bij O-I voor functie van linealeder.

Sollicitatieformulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.