Verhalen van onze medewerkers

Denny de Jong: hart voor techniek

9 december 2022

3 minuten

Denny de Jong hart voor techniek

Denny de Jong, 34 jaar oud, heeft zijn roeping gevonden bij O-I als onderhoudsmonteur. Een baan die hem elke dag nieuwe uitdagingen biedt. “De diversiteit in mijn werk houdt me scherp en gemotiveerd. Geen twee dagen zijn hetzelfde, en dat past perfect bij mij.” Hij neemt je mee in zijn verhaal.

Leven in Leerdam

Woonachtig in Leerdam, fietst Denny dagelijks naar zijn werk, een rit die hem de kans geeft zich op te laden voor de dag. Zijn ontspanning vindt hij in games en activiteiten met vrienden. ” Thuis betekent voor mij ontspannen met games of een goede tijd met vrienden. Of het nou een potje gamen of bordspelletjes doen is. Ik geniet er volop van.”

 

De rol van onderhoudsmonteur

In zijn functie als onderhoudsmonteur is Denny verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, van routineonderhoud tot complexe reparaties en projecten die gericht zijn op het verbeteren van machine-efficiëntie en -duurzaamheid. “Elk project, groot of klein, draait om het duurzamer en efficiënter maken van onze processen,” legt hij uit.

 

Dynamische functie

Zijn functie omvat veel meer dan alleen regulier onderhoud; het draait om het continu verbeteren van processen. “Diversiteit in mijn werk houdt me scherp. Geen dag is hetzelfde hier. Het ene moment werk ik aan het ombouwen van machines, het volgende moment ben ik bezig met het oplossen van een storing. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen.” Zijn enthousiasme voor zijn werk komt vooral tot uiting in projecten gericht op het verbeteren van de efficiëntie en duurzaamheid binnen O-I, zoals het verbeteren van machineonderdelen of het reorganiseren van het magazijn.

image-sub-4443

“Ik hou van mijn werk en de mogelijkheden om te groeien. Het gaat om de voldoening die je uit je werk haalt, en die haal ik hier zeker. 

De kracht van teamwerk

Bij O-I is teamwerk ontzettend belangrijk. En Denny staat daar volledig achter. “Samenwerken aan projecten, zoals het reorganiseren van het magazijn, versterkt niet alleen onze efficiëntie maar ook onze band. Het is belangrijk dat iedereen betrokken is. We bereiken samen onze doelen. Ik probeer iedereen erbij te betrekken, want uiteindelijk is het ons magazijn, niet alleen van mij. De sfeer is gelukkig goed en collega’s staan altijd klaar om te helpen.”

 

Werkplezier

Hoewel de arbeidsvoorwaarden bij O-I uitstekend zijn, is het de voldoening van het werk zelf die Denny het meest waardeert. “Bij O-I zijn de arbeidsvoorwaarden top, maar wat mij vooral hier houdt, is het werkplezier. Ik hou van mijn werk en de mogelijkheden om te groeien. Het gaat om de voldoening die je uit je werk haalt, en die haal ik hier zeker.”

 

Een oproep aan potentiële collega’s

Denny ziet graag nieuwe gezichten die dezelfde passie voor techniek en verbetering delen. “Als je bij ons wilt werken, is interesse in techniek essentieel. Je moet leergierig zijn en openstaan voor verandering. Geen dag is hetzelfde, dus flexibiliteit is belangrijk. En natuurlijk, een goede dosis gezelligheid.”

 

Jouw kans bij O-I

Denny’s verhaal toont de waarde van praktische vaardigheden, teamwork, en de wil om te blijven leren en verbeteren. “Als je jezelf hierin herkent, kijk dan naar de mogelijkheden bij ons. Er is ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wie weet werken we binnenkort samen aan de volgende grote verbetering.”