Het Apprenticeship programma

Betaalde opleiding tot operator

Ben je op zoek naar een intrigerende technische uitdaging? Een uitdaging waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een operator? Streef je ernaar om de machines te begrijpen, storingen op te lossen en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw deel van het productieproces?

Als je gedreven, innovatief, nieuwsgierig en technisch georiënteerd bent, graag in een team werkt en bereid bent in jezelf te investeren, dan biedt het betaalde opleidingsprogramma tot operator een opwindende weg naar een veelbelovende technische carrière.

Het werk van een operator

Als je gepassioneerd, innovatief, nieuwsgierig en technisch geïnteresseerd bent, graag in een team werkt en bereid bent in jezelf te investeren, dan zijn we op zoek naar jou. Ons betaalde opleidingsprogramma biedt jou de kans om een diepgaand inzicht te krijgen in diverse machines en hun werking. En terwijl je dat doet ontwikkel je alle vaardigheden om complexe storingen zelfstandig op te lossen en praktische ervaring op te doen in een groeiende, stabiele industrie.

Ben jij er klaar voor om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw deel van het productieproces als operator?

Betaalde opleiding tot operator

Het betaalde opleidingsprogramma tot operator is een 2-jarig programma dat je voorbereidt op een carrière als operator bij O-I. Het allermooiste? Je volgt een opleidingstraject op onze kosten én ontvangt daarnaast ook een salaris. En aan het einde van de rit heb je praktijkervaring opgedaan onder begeleiding van ervaren professionals in de glasindustrie en behaalt een erkend MBO niveau 3 diploma Mechanisch Operator B. Daar stoppen wij niet, want als je kiest voor O-I’s betaalde opleidingsprogramma tot operator, dan bieden wij jou alle mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf op basis van functie, kennis en vaardigheden. Wie weet misschien ben jij wel de volgende shiftleader binnen onze plant.

Word jij onze nieuwe operator?

Waar en wanneer

Het opleidingsprogramma tot operator start in september 2024. Tijdens het programma zul je de kans krijgen om praktijkervaring op te doen en tegelijkertijd te werken aan een erkend MBO-diploma. Het programma wordt aangeboden op onze vestigingen in Maastricht en Leerdam.

Dit zeggen onze leerlingen

Jordy Slavenburg, Leerling Operator Leerdam (21 jaar): “De diversiteit in theorie, praktijk en leren op verschillende afdelingen maakt voor mij het verschil. Ik leer superveel en kan me nog veel verder ontwikkelen. Het operatorschap is voor mij weggelegd!”

Mitchel van Bogaert, Leerling Operator Maastricht (32 jaar): “Je krijgt een complete opleiding aangeboden waarmee je een diploma kunt halen. Je krijgt een goede vergoeding en wordt stapsgewijs begeleid. Buiten werk heb ik een heel druk leven, dus dat je alles onder werktijd kunt doen maakt het de ideale scenario. Anders had ik het niet gered.”

Wordt operator bij O-I!

Wil jij je carrière in de techniek een kickstart geven? Ons betaalde opleidingsprogramma tot operator bied je de kans om praktijkervaring op te doen, jezelf te ontwikkelen, een erkend diploma te behalen en een glanzende toekomst in de techniek te verzekeren. Reden genoeg om te solliciteren.

Sollicitatieformulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.